Verzenden en retourneren

Verzenden

De bestellingen van BlackBasket worden binnen Nederland en Belgiƫ gratis verzonden met PostNL. PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.

Als je direct een bestelling hebt geplaatst na het invullen van de stijlselector dan wordt jouw unieke BlackBasket binnen maximaal 7 werkdagen verzonden.
Jouw persoonlijke shopper gaat nadat jij de stijlselector hebt afgerond zorgvuldig aan de slag om voor jou een unieke en stijlvolle blackbasket te vullen.

Als je ook een belafspraak hebt ingepland, dan wordt jouw unieke BlackBasket binnen maximaal 7 werkdagen na het afronden van de belafspraak verzonden.
Wanneer je bestelling onderweg is, dan ontvang je van PostNL een track&trace code zodat je exact kan volgen hoe het met de levering gaat.

Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met jouw BlackBasket. Mocht dat niet het geval zijn en kunnen we je ergens mee van dienst zijn, neem dan contact op via support@www.blackbasket.nl.

Om het product retour te sturen, download je hier het retourformulier. Vul deze in en voeg toe aan de retourzending. Neem svp eerst contact met ons op. Dit helpt ons het overzicht te bewaren en daarnaast kunnen wij op de situatie anticiperen door bijvoorbeeld een alternatief aan te bieden.

Je hebt het recht op je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd. Na ontvangst van het product zullen we het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening, mits het in goede orde retour ontvangen is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retour, dus we raden aan om hier voor track& trace te kiezen. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Retouradres

BlackBasket
Javastraat 50-1
1094 HJ Amsterdam