0

Winkelmand

Blackbasket

Vergeet je tuin niet aan te kleden met leuke accessoires

By 26 april 2018No Comments

Qua accessoires zijn we over het algemeen meer gericht op het interieur dan op de buitenruimte. Maar juist met mooie accessoires kun je jouw tuin of balkon ook helemaal af maken en een plek creëren waar het heerlijk vertoeven is. Dat is zeker met de mooie dagen die we hebben gehad niet verkeerd.

Natuurlijk kun je een buitenruimte erg goed stijlen met mooie planten, maar denk bij het stijlen van een tuin niet alleen aan planten en potten. Alhoewel de juiste pot een tuin wel een stuk mooier kan maken.

Tegenwoordig kun je namelijk veel meer leuke accessoires voor je tuin krijgen. Koop bijvoorbeeld een mooi buitenkleed of leg een paar vrolijke kussens in je bank. Als je voor dezelfde kleurstelling gaat als binnen betrek je de tuin er goed bij.

Met verlichting kun je buiten ook een hoop doen. Licht een mooie boom uit of hang een sierlijke lichtslinger op. Hiermee worden de zomerse avondjes helemaal geweldig en waan je je op een Zuid-Europees terras. Maak het af met mooie lantaarns en je hebt een geweldige sfeer gecreëerd.

Als laatste tip willen we je nog meegeven dat het goed is om je tuin als verlengstuk van je interieur te zien. We zeiden al dat het dan goed is om dezelfde kleurstelling te gebruiken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de vloer of een wand die van binnen doorloopt naar buiten. Werk je deze op dezelfde manier af als binnen, dan haal je buiten letterlijk naar binnen en kun je nog meer genieten van je buitenruimte.

Wij wensen je alvast veel fijne zonne-uren in de tuin!

Beelden via:

Cover. Atelier09 1. Hartman, vtwonen 2. Sirius, vtwonen