Over ons

Het verhaal achter BlackBasket

Ons verhaal

Bij BlackBasket zijn we er van overtuigd dat de juiste accessoires een interieur kunnen maken of breken. Wij zetten ons in om voor iedereen de perfecte accessoires voor in huis te vinden. Omdat we weten dat je daar in een druk leven zelf niet altijd tijd voor hebt.

We zijn van mening dat je thuis tot rust moet komen en dat je interieur daar een belangrijke factor in is. Welke stijl je ook hebt, je accessoires maken je interieur tot een passend geheel. Of je nou houdt van modern design of industrieel vintage, er zijn altijd mooie items die je interieur kunnen afmaken. En hiermee kun je gemakkelijk je interieur een andere look geven. De personal shoppers van BlackBasket zorgen dat in jouw huis de puntjes op de i gezet worden. Wij zetten ons in om perfecte accessoires te zoeken.

Wie zijn BlackBasket?

BlackBasket is in 2016 opgericht door Tim en Elise de Boer, broer en zus met een eigen interieur adviesbureau en een grote passie voor styling en inrichting. Waar Tim helemaal los kan gaan met kleuren, zorgt Elise voor een goede balans in het geheel. Ze gaan beide door totdat ze het perfecte plaatje hebben. Ze kwamen erachter dat veel klanten het lastig vinden de juiste accessoires voor hun interieur te vinden en vonden dat het tijd was om dit voor iedereen gemakkelijk te maken. Veel klanten weten simpelweg niet wat goed bij elkaar past en daar zijn onze personal shoppers de perfecte oplossing voor. Heb je weinig tijd of ontbreekt de juiste inspiratie, doorloop in een paar minuten onze stijlselector en we kunnen snel voor je aan de slag.

Heb je ideeën, vragen, klachten of tips, schroom niet om ons een mailtje te sturen op info@www.blackbasket.nl.

Prachtig wonen is ineens mogelijk met de inhoud van de BlackBasket!