0

Winkelmand

Blackbasket

Maak je interieur klaar voor de winter

By 21 november 2017No Comments

Wij zijn gek van alle seizoenen in ons land, maar met name in de winter gaat er veel aandacht naar ons interieur. De lange, donkere avonden zijn natuurlijk perfect voor een fijne, gezellige sfeer in huis. Je geeft het net wat extra’s door het in de winter wat meer aan te kleden. In dit artikel wat tips die je kunnen helpen je interieur winterproof te maken.

Kleuren

Waar je in de zomer vooral voor lichte en frisse kleuren kiest, kun je in de winter juist uitpakken met donkere, dramatische tinten. Creëer thuis een intieme sfeer met warme kleuren. Schilder één of meerdere kleuren in een andere kleur en wees niet bang om te kiezen voor donker blauw, groen of oker. De eerste stap naar een interieur dat klaar is voor de winter!

Een fijne donkerblauwe kamer

Verlichting

Tijdens de donkere wintermaanden is het juiste licht natuurlijk onmisbaar. Dit heeft ook een positieve uitwerking op de sfeer in huis. Wellicht heb jij in huis nog een donker hoekje? Zet er in de winter een mooie vloer- of tafellamp neer.

Ook kaarslicht is in de winter een onmisbare lichtbron voor sfeer in huis. Daar kun je er eigenlijk niet genoeg van neerzetten in deze maanden.

Zachte materialen

Koop wat extra kussens en plaids en stop je bank vol. In deze tijd kun je wel wat extra zachte materialen gebruiken in huis. Het is ook leuk om een mand met kussens of kleden neer te zetten. Zeker in deze maanden is een mooi vloerkleed geen overbodige luxe. Zo hou je lekkere warme voetjes!

Haal genoeg kussens en plaids in huis

Groen in huis

Heb je weinig groen in huis? Dan is dit dé tijd om wat planten te kopen. Of zet een mooie bos bloemen in donkere kleuren neer. Dit geeft echt een fijne sfeer waarin je het liefst de hele dag lekker binnen bent.

Heb je zelf geen zin om je huis winterproof te maken? Je kunt bij ons natuurlijk altijd een op maat gemaakte BlackBasket bestellen. Dan zit het qua accessoires in elk geval goed bij je!

Beelden via:

Cover. Flexa 1. Flexa 2. Elisabeth Heier 3. Kwantum