0

Winkelmand

Blackbasket

Maak je huis helemaal klaar voor de kerst

By 22 december 2017No Comments

De meest sfeervolle en gezellige tijd van het jaar; kerst! Overal zie je weer mooie verlichting aangaan en de straten worden prachtig versierd. Binnen wil je het natuurlijk ook gezellig maken, zeker als er tijdens de kerstdagen nog visite komt. Ben je nog niet helemaal klaar? Wij geven je wat tips om nog op tijd een prachtig versierd huis te hebben.

Kies een thema

Eigenlijk het belangrijkste is om te kiezen voor een thema. Ga voor een bepaalde kleurencombinatie of een echt thema als glamorous christmas of winter wonderland. Wanneer je versiering op elkaar afgestemd is, ziet het er allemaal veel stijlvoller en chiquer uit.

Beperk je niet alleen tot een kerstboom

Met een kerstboom in huis heb je natuurlijk direct een goede sfeersfeer, maar er is nog veel meer. Kleedt je huis wat meer aan met kaarsen, dat is in deze tijd echt leuk en kun je na de kerst rustig laten staan. Maar maak vooral ook een paar leuke hoekjes met andere accessoires. Maak bijvoorbeeld van een kerstkrans, sneeuwglobe en rendier jouw eigen kerst-expositie. Als je het allemaal stylish bij elkaar zet, maak je er echt een geheel van, zonder dat je huis een overkill aan kerstversiering krijgt.

Maak je huis af met kussens en plaids

Wat is kerst zonder lekker op de bank een film of all you need is love te kijken? Dat wordt extra leuk met lekker veel kussens en een plaid in de bank. Hiermee creëer je echt een gezellige sfeer in huis. Precies wat je wilt bereiken in deze tijd van het jaar!

Beperk je met de versiering trouwens niet alleen tot de woonkamer. Ook je slaapkamer, hal en keuken kunnen in deze tijd wel wat versiering gebruiken. Zet na het versieren home alone aan en jouw kerst kan niet meer stuk :-)!