0

Winkelmand

Blackbasket

Kleur van het jaar 2018: Heart Wood

By 20 september 2017No Comments

Ieder jaar in September maakt AkzoNobel de kleur voor het volgende jaar bekend. Deze wordt bekend gemaakt naar aanleiding van een uitgebreid wereldwijd trendonderzoek. Hierin worden maatschappelijke trends, consumentengedrag en designtrends geanalyseerd en vertaalt naar verschillende kleurpaletten. Na het mooie blauw van dit jaar, gaan we volgend jaar genieten van een warme, volwassen, vergrijsde kleur: Heart Wood. In onze hectische levens waarin alles snel gaat hebben we behoefte aan een warm welkom in onze thuisomgeving. De nieuwe kleur van het jaar past hier perfect bij en is goed te combineren in verschillende stijlen.

Mooi in vele stijlen

Ons huis moet een plek zijn waar we ons lekker voelen en rustig kunnen terugtrekken van alle hectiek om ons heen. Een veilige haven, afgesloten van alle impulsen van buitenaf. Kleuren hebben hierin een hele belangrijke bijdrage. De kleur Heart Wood zal je een warm, geborgen gevoel geven in elke ruimte waarin je het toepast.

Ook als lambrisering heel mooi

De kleur van het jaar is onderdeel van vier verschillende kleurenpaletten, gecreƫerd naar aanleiding van het wereldwijde onderzoek. Deze verschillende kleurenpaletten laten zien dat de kleur heel goed te combineren is met verschillende kleuren. Zo kun je er heel makkelijk een warme sfeer mee neerzetten, maar gecombineerd met koele blauwen krijg je ook snel een zakelijker sfeer.

Prachtig gecombineerd met blauw

Als je meer wilt weten over de kleur van het jaar, ga dan naar de website van flexa en lees alles over de kleurentrends van 2018.

Beelden via:

Flexa