Hoe werkt het?

Unieke basket van je gratis personal stylist

BlackBasket is een gratis personal shopping service voor mensen die een druk leven leiden én ook stijlvol willen wonen. Wij zoeken voor jou de beste woonaccessoires, zonder dat je hier zelf tijd en moeite in hoeft te steken. Ook als je het zelf gewoon moeilijk vindt om je huis goed te stijlen biedt BlackBasket natuurlijk een uitkomst

Een unieke basket ontvangen van je personal stylist

Je personal shopper zoekt voor jou woonaccessoires die passen bij jouw stijl en voorkeuren. Jij vult onze stijlselector in en daarna kunnen wij aan de slag. Deze stijlselector is geen vervelende of ingewikkelde vragenlijst, maar een kort stappenplan waar je snel doorheen bent. Het geeft ons de juiste inzichten om voor je aan de slag te kunnen. O ja, vergeet geen foto te uploaden. Beelden vertellen soms meer dan 1000 woorden. Na het invullen van de stijlselector kies je de grootte van jouw basket. De BlackBasket is er in twee formaten, small (kost € 99) en large (kost € 299). De prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.

Heb je nog specifieke wensen of vragen, dan is het mogelijk om na het invullen van de stijlselector telefonisch contact te hebben met één van onze stylisten. Na het invullen van de stijlselector (of na telefonisch contact) duurt het maximaal 7-10 werkdagen voordat jouw unieke BlackBasket verstuurd wordt. Jouw basket bevat geen willekeurige items, maar unieke items die speciaal voor jou geselecteerd zijn en goed met elkaar te combineren zijn.

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30-18.00 uur bereikbaar.