0

Winkelmand

Blackbasket

Groen in huis als de perfecte accessoire!

By 26 februari 2018No Comments

Met wat planten in huis kun je het snel huiselijk, gezellig en levendig maken in je interieur. Daarnaast zorgen ze voor wat kleur in huis. De afgelopen tijd is de botanische trend al echt overal terug te vinden en het lijkt erop dat deze voorlopig nog niet verdwijnt. En wij juichen die trend alleen maar toe. Planten zijn wat ons betreft een perfecte accessoire in huis!

Leuk gestijlde planten

Om het snel levendig en gezellig in huis te maken is groen een goede optie. Ze zorgen voor rust en sfeer en hebben daarnaast nog een zuiverende werking voor de lucht in huis. Ze maken dus sfeer én zijn nog praktisch ook!

Tegenwoordig is er echt ontzettend veel keuze in leuke planten. Je ziet natuurlijk heel veel cactussen of vetplanten, die je samen met andere accessoires goed kunt stylen in een mooi stilleven. Maar ook grote kamerplanten zijn steeds meer in opkomst. Een vijg, olijf of grote bananenplant zijn geen uitzondering meer in een interieur. Een andere soort plant die het als decoratie goed doet zijn hangplanten. Deze kunnen bijvoorbeeld erg leuk in een hoek of net naast je bank gehangen worden. En wat dacht je van plantenstandaards op pootjes. Ook erg leuk om wat groen in te zetten en het maakt het mogelijk om een ongebruikt hoekje goed te benutten.

Leuke gekleurde potjes!

Naast een mooie plant is de pot natuurlijk net zo belangrijk. Met de pot kun je een goede statement maken of juist voor een ton-sur-ton effect gaan. Je kan ook echt een stijl die je in huis hebt versterken met een pot. Ga voor stoer beton in een industrieel interieur of terracotta in een bohemian interieur.

Zorg dus voor frisse lucht en decoratie en haal wat meer groen in huis. Wat ons betreft de perfecte accessoire!

Beelden via:

mooiwatplantendoen.nl