0

Winkelmand

Blackbasket

Trends voor het voorjaar/zomer van 2017

By 12 mei 2017juli 4th, 2017No Comments

Het voorjaar is een perfecte tijd om je huis weer eens overhoop te halen en nieuwe accessoires neer te zetten. Als je zelf de trends van deze tijd wilt volgen, dan moet je dit artikel even lezen. We zetten een aantal trends voor je uiteen. Als je deze toepast, dan is jouw huis helemaal van deze tijd.

Trend 1: Geometrische vormen

Een hele populaire print is momenteel de geometrische vorm. Je vindt deze in allerlei kleuren en op materialen als posters, kussen, plaids en vloerkleden. Gaaf om te combineren met wat ingetogene kleuren en een mooi Scandinavisch interieur.

Trend 2: Poeder en pasteltinten

Deze tinten passen helemaal bij deze tijd van het jaar. Hiermee komen wij in elk geval al in zomerse sferen. Je ziet ze ook overal om je heen, van bloesem tot de lichtblauwe lucht. Echt een goede toevoeging aan jouw interieur.

Trend 3: Urban jungle

Planten blijven ontzettend hip dit voorjaar. Je kunt je planten op allerlei manieren presenteren, hangend, een groepje bij elkaar, onder een stolp of in een mooie standaard op pootjes. Planten zijn sowieso een leuke, maar ook gezonde toevoeging aan je interieur. En voor iemand zonder groene vingers, zijn afbeeldingen van planten ook in trek nu.

Trend 4: Donkerblauw en donkergroen

Deze kleuren passen natuurlijk perfect bij de urban jungle. Met name groen is in veel nuances erg populair, maar ook blauw kom je in verschillende tinten tegen. Gecombineerd in accessoires gaan ze ook erg goed samen. Mooi met marmer, hout of metallics als koper en goud.

Trend 5: Kurk

Kurk is back! Je kunt het weer op allerlei manieren toevoegen aan je interieur. Het heeft een hele zachte, natuurlijke uitstraling. Koop een leuk krukje van kurk of lijm een groot stuk op je wand. Kun je er ook nog leuke tekeningen met planten of geometrische vormen op prikken!

Beelden via:

Cover. Linda Ahman 1. PT living 2. Pantone 3. Hurd&Honey 4.  Flexa 5. Melanie Abrantes